158.

Solen utanpå lyser hela tiden men inuti är den skymd av tunna moln.
Ser världen som genom solglasögon, lite mörkare lite vackrare.
En fågel viskar "du är ensam" men jag låtsas inte höra, fåglar kan en inte lita på.
Lägger mig ner och hoppas på att någon vill lägga sig bredvid.
 

157.

En enda blick från dig får fjärilarna i magtrakten att explodera.
När du ser på mig fylls jag av en känsla jag inte känner igen.
Du fyller mig, med en enda blick fyller du mig och hela mitt sinne.
Jag önskar att jag fyller dig på samma sätt, att min blick får dig att vingla.

156.

Blommorna i hjärtat behöver din näring för att inte vissna.
Ekarna i artärerna behöver ditt syre för att fortsätta andas.
Bli en del av mig så kan vi tillsammans få hela världen att stå i grönska.
 

155.

Glas som spricker när du talar, din röst skär genom väggar.
Du skriker och skriker och vill att de ska förstå.
De ser på dig med sina överlägsna miner, tänker: "vi måste hjälpa denna stackare".
Överallt är deras ord om hjälp men ingenstans ser du en hjälpande hand.
När du ligger på golvet utan något syre kvar skakar de på sina huvuden, "den arma flickan kunde inte räddas".
Och innan du tar dit allra sista andetag viskar du ut i tomheten: "allt jag behövde var någon som brydde sig" men det skulle ingen höra då de var för upptagna med att tycka synd om sig själva.
 

154.

Lillebror en sommardag i juli 2012.

153.

I snön som smälter finns drömmar och förhoppningar, människors tro på förbättring.
I trädens tomma grenar ekar ensamheten som fyller ditt bröst.
När våren sakta får bäckarna att porla rinner hopplösheten över de som hade sitt liv i vintern. 
Endast de redan lyckliga får chansen att fyllas upp av solens första värme.

152.

Detta inlägg kommer handla personligt om Melina, eller som ni kanske mest känner henne som; himlen.blogg.se, feministprins eller liknande.

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, vad jag egentligen ska skriva. Men jag ska försöka få till en bra text så att ni får lära känna Melina ur mitt perspektiv.

 

Melina är lite som en studsboll. Hon har sån jäkla energi helahela tiden, som en liten duracellkanin. Trots att jag har känt henne i ca fyra år slutar hon aldrig förvåna en. Hon är överallt hela tiden och det är inte långa stunder hon är tyst. Är man själv trött och/eller verkligen behöver sova är Melina inte den rätta att vara med..

 

Hon är för det mesta väldigt positiv. Glad är hon i stort sett alltid, men man ska definitivt inte jävlas med henne. Blir hon arg så blir hon bannemej arg på riktigt. Melina är en sjukt stark person och om någon skulle göra något mot henne eller någon av hennes kompisar ligger personen risigt till!!

 

Hon är väldigt lätt att lära känna. Kände inte henne alls mycket innan första gången jag träffade henne på riktigt, men vi klickade med en gång och jag litade på henne från första början. Hon är grymt bra på att lyssna, och hon säger verkligen sanningen till en, även fast den ibland är jobbig att inse så säger hon ändå som det är, vilket är bra. Till exempel, ska man shoppa och vill ha ärligt smakråd med sig är det Melina man ska ta med sig.

 

Som ni redan sett är hon djävulskt snygg dessutom. Det är också en sak som hon aldrig sluta förvåna med. Vilken frisyr hon än har, vilken tid på dygnet det än är eller vad hon än tar på sig ser hon alltid bra ut. Det är roligt när hon försöker ta fula bilder på sig själv, haha, typ tar kort underifrån och försöker göra sig ful genom att göra dubbelhaka, för det går liksom inte för henne. Det är fysiskt omöjligt för henne att vara ful.

 

Det roligaste med Melina är att man behöver inte göra så mycket för att ha sjukt kul med henne. Det är sällan vi faktiskt gör något vettigt när vi umgås. Oftast ligger vi i sängen, pratar om allt mellan himmel och jord och bara är. Man kan vara sig själv med henne, hela tiden och hon ser aldrig ner på en. Det är en av de bästa sakerna med henne med, att man kan säga vad som helst till henne, prata om vad som helst.

 

Nu kommer vi till det jag tycker är roligast med att jag fick skriva denna texten: Jag får avslöja random grejer om henne!!


1. Hon ÄLSKAR filmen ”Det regnar köttbullar”. Tror jag sett den med henne tre-fyra gånger och hon skrattar så sjukt mycket varje gång.
2. Hon hatar fötter. Alltså på riktigt. Det är det värsta hon vet. Har man sina fötter ens i närheten av henne blir hon galen, haha.
3. Hon fangirlar One Direction hela tiden. Hon har redan planerat hennes och Harrys bröllop.
4. Hon har fobi för möss/råttor. Hon börjar i stort sett gråta om hon är för nära dem..
5. Har hon bestämt sig för något har hon jäklarimig bestämt sig. Då är det inte ens värt att börja diskutera om saken med henne, för hon är så sjukt envis.
6. Hon är värdelös på att ta emot komplimanger. Tar man exempelvis en bild på henne som man själv tycker blir snygg och man säger det, blir hon antingen helt tyst bara eller säger något helt annat som inte har med saken att göra, för hon blir så awkward för hon vet inte hur hon ska hantera situationen.
7. Hon måste alltid vara nära personer. Hon kramar/gosar/hänger alltid på någon!! Alla de gånger jag sovit över med henne tror jag inte det har varit en enda natt då jag inte somnat med hennes arm om mig. Spelar liksom ingen roll om det är äckligt svettigt varmt i rummet, hon måste alltid ha kontakt.

 

Jag som skrivit heter Alva och Melina har varit min bästa vän i, som sagt, fyra år nu. Jag brukar oftast inte tro på ödet, men när Melina för första gången sa till mig att hon var född på klockslaget 15:26 blev jag näst intill chockad. Även jag är född exakt det klockslaget, och jag tror att det var meningen att Melina och jag skulle hitta varandra, och klicka så perfekt som vi gjorde.

Minnena man får tillsammans med Melina är oerhört roliga och jag tycker absolut att om man har chansen att lära känna henne så ska man ta den. Melina är en helt fantastiskt underbar tjej och jag kan knappt beskriva med ord hur mycket hon betyder för mig.

 

151.


RSS 2.0